Voeding- en  Afslankconsulente Vera

Bij Vera komt u terecht bij een gediplomeerde voeding- en afslankconsulente. Door het behalen van de opleidingen is Vera bevoegd om volwassenen en kinderen te begeleiden naar een gezond voedingspatroon en een ideaal gewicht. Vera helpt  met plezier jong en oud om niet alleen op een verantwoorde manier, maar ook op een leuke manier een balans te vinden in een gezonde leefstijl.

Op welke manier begeleid ik mensen?

Elke persoon is anders, daarom bied ik begeleiding op maat aan. Ik kijk samen met u naar een passend voedings- en beweegpatroon die bij U past. Stap voor stap leer ik je dan een gezond voedingspatroon aan, waarmee je geleidelijk en gezond afvalt. De adviezen en begeleidingen zijn gericht op het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl door het stellen van realistische doelen met nadruk op bewust, variatie en balans.

Gezonde voeding zorgt ervoor dat we beter in ons vel zitten, dat we beter kunnen functioneren en ook beter kunnen presteren in ons dagelijks leven. Met de juiste voeding en advies word je bewuster van wat je eet en ga je op den duur ook anders tegen voeding aan kijken. Gezonde voeding heeft positieve effecten op ons lichaam, zowel aan de binnen- en buitenkant. De voordelen van gezonde voeding:

  • Door gezonde voeding voelen we ons vitaal
  • We hebben een betere nachtrust, kunnen ons beter concentreren en hebben meer energie
  • Gezonde voeding zorgt ook voor een beter uitziende huid en sterke nagels
  • Betere weerstand tegen infecties en virussen
  • U kan bij ons ook terecht voor caloriearm, koolhydraatarm en combinatiedieet.
  • Op een gezonde manier je ideale gewicht bereiken en behouden.
  • Vera is eveneens Pro10 Pharma Coach regio Betekom/Begijnendijk
Voor een afspraak kan je me bereiken op nummer 0476/77.84.82.

Tot binnenkort,
Vera